Διαμονή2

ΔΩΜΑΤΙΑ

Ο Ξενώνας  Σαμπούκο στη Βυζίτσα, στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, αποτελείται από δύο πέτρινα κτίσματα . Το διώροφο κυρίως σπίτι και το διώροφο παράσπιτο.

Στο κυρίως σπίτι υπάρχουν  έξι  χώροι  φιλοξενίας.  Ένα  διαμέρισμα  4  ατόμων με κουζίνα,  ένα τρίκλινο και ένα δίκλινο δωμάτιο στο ισόγειο. Στον όροφο. ένα διαμέρισμα πέντε ατόμων με κουζίνα, ένα δωμάτιο τριών ατόμων με τζάκι και ένα δίκλινο δωμάτιο. 

Στη νότια πλευρά, στη θέση που ήταν το παλιό χαγιάτι, υπάρχει κοινόχρηστο ξύλινο μπαλκόνι με θέα στον Παγασητικό κόλπο και στη γύρω περιοχή.

Στον όροφο του παράσπιτου υπάρχουν ένα τρίκλινο δωμάτιο με κουζίνα, και δύο δίκλινα δωμάτια. 

Όλα τα δωμάτια στον όροφο έχουν ξύλινο πάτωμα, ενώ αυτά στο ισόγειο πλακάκια.

Προσφέρουμε παραδοσιακή φιλοξενία και διαμονή στον ξενώνα μας στη Βυζίτσα,σε ευχάριστα και άνετα δωμάτια. Εδώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία της φύσης. Θα δοκιμάσουν επίσης παραδοσιακές γεύσεις από επιλεγμένα φυσικά και βιολογικά προϊόντα. Μπορούν να πάρουν το πρωινό τους στην αυλή απολαμβάνοντας τη θέα και τη δροσιά από την κληματαριά ή μπροστά στο τζάκι. Παραδοσιακές γεύσεις και οικογενειακές συνταγές μαγειρεμένες στον ξυλόφουρνο περιμένουν τους επισκέπτες μας.

4 δωμάτια

3 δωμάτια

1 δωμάτιο

1 δωμάτιο

ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι επισκέπτες μας μπορούν να επιλέξουν από δωμάτιο δίκλινο ή τρίκλινο έως ένα διαμέρισμα τριών, τεσσάρων ή πέντε ατόμων με εξοπλισμένη κουζίνα.  Τα δωμάτια διαθέτουν ασύρματο ίντερνετ, σύγχρονη τηλεόραση και ιδιαίτερο μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Είναι εξοπλισμένα με κρεβάτια σε παραδοσιακά σχέδια και ανατομικά στρώματα με αντιμικροβιακά υφάσματα από την Candia Strom. Επιπλέον διαθέτουν γραφείο και ψυγείο mini bar, ενώ στα τρία διαμερίσματα υπάρχει εξοπλισμένη μικρή κουζίνα. Για τα μπάνια επιλέχθηκαν είδη υγιεινής της Ideal Standard καθώς και μπαταρίες λουτρού και νιπτήρα με σύστημα εξοικονόμησης νερού και ενέργειας και ειδικό σύστημα για καθαρότερο νερό. Ο ξενώνας διαθέτει αντλία θερμότητας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και αυτόνομη θέρμανση.